MABELLINE NEW YORK MASTER CONTOUR STİCK

Herkese Merhabalar...


     Bugün sizlerle maybelline'nin kontür stickinden bahsedicem. Eskiden pek stick kontür ürünü bulunmazdı şimdi hemen hemen her markanın böyle bir ürünü var. Stick ve pudra kontürün ne farkı var diye düşünüldüğünde stick veya likit ürünler cilde daha canlı bir görünüm verecektir, ciltle bütünleşmeleri daha kolaydır ve pudralı ürünlere göre daha doğal duracaktır. Bunun yanında keskin kontür yapmayı sevenler içinde kullanışlı bir ürün. İlk önce stick ürünü uygulayıp üstüne toz ürünü uygulayınca daha keskin ve daha kalıcı bir sonuç elde edeceklerdir. 

     Bendeki ürünün light rengi, iki taraflı bir ürün bir tarafı kontür diğer tarafı aydınlatıcı. Kontür tarafı evet güzel gri alt tonlu ideal bir kontür ürünü ama aydınlatıcısı için aynısını söyleyemicem. Fırçayla homojen dağılamıyorlar, ıslak süngerle denemenizi tavsiye ederim. Ama aydınlatıcısı onunla bile dağılmıyor yüzde kalıp gibi duruyor.

     Ürün fazla pigmentli değil kontrol her zaman sizin elinizde ama bunun yanında gramajı çok az bir ürün olduğu için çabucak bitecektir. Bu yüzden fiyatını hakkettiğini düşünmüyorum. Sizler bu ürün hakkında neler düşünüyorsunuz lütfen benimle paylaşın.

     Umarım sizler için faydalı bir yazı olmuştur. Yorumlarınızı benimle paylaşmayı unutmayın...


                                                                                                          Sevgiyle Kalın...

Bana;
mail:kameylmazz@gmail.com
instagram:kamersblog
adreslerinden ulaşabilirsiniz.

Yorumlar

Popüler Yayınlar